Over MomUp

Hallo!

Ik ben Claire Collé en ik ben de persoon achter MomUp. 

Heel veel dromen om ooit te gaan ondernemen, een universitaire studie psychologie, een baan als psycholoog en online coach voor bedrijven als Shell, DSM en de Rabobank, vier miskramen, een dochter, een gedwongen ontslag, een baan als eHealth ontwikkelaar, nog een dochter, een 30e verjaardag in zicht en nog steeds diezelfde dromen, een knagend stemmetje en een idee dat zich in mijn hoofd steeds verder ontwikkelde. De tijd was meer dan rijp om van dromen ook daadwerkelijk doen te maken.

En zo werd MomUp geboren.

Ik geloof in MomUp omdat ik in de praktijk heb gezien wat de wetenschappelijke theorie onderbouwt: wanneer je in balans bent en wanneer je in staat bent niet alleen te willen veranderen, maar dat ook daadwerkelijk te doen, kun je het beste uit jezelf halen. Juist op dat moment in je leven waarop je het het hardst nodig hebt. Waarom specifiek (nieuwe) moeders? Omdat ik jullie ben en omdat ik erin geloof dat we het meeste leren van elkaar. Omdat je in het spitsuur van je leven zit en omdat het helemaal niet gek is om daar wat hulp bij te kunnen gebruiken. Omdat je worstelt met een (nieuwe) rol als moeder, gecombineerd met een eerste, tweede of misschien wel derde stap in je carrière, een druk huishouden, wel of juist geen relatie, een sociaal leven en oh ja, jij zelf bestaat ook nog. Omdat MomUp ook gewoon leuk is. Daarom :).

Samen gaan we aan de slag met een online programma waarvoor je de deur niet uit hoeft (wel zo handig als je kleine kinderen hebt!). 

Wil je nog meer over mij weten?

Bekijk mijn profiel op LinkedIn
Image