Stiekem coachen we elkaar allemaal: 4 mama’s om te volgen

Ik startte MomUp met een doel: moeders online coachen, verbinden en inspireren. Samen, met elkaar.

Ik geloof oprecht dat we allemaal van elkaar kunnen leren, elkaars leven net iets leuker en beter kunnen maken.

Heerlijk vind ik het om andere moeders te volgen en te zien hoe zij hun dagelijks leven inrichten. Ze inspireren me vaak om het net even anders te doen en ik vind het ook fijn om te zien dat we allemaal min of meer in hetzelfde schuitje zitten. Om te beseffen dat ik niet de enige ben. Op een dag dat ik mijn kinderen wel achter het behang kan plakken, kan het zien van een vlog, lezen van een artikel of zien van een inspirerende foto ervoor zorgen dat ik de dag weer vrolijk inzie.

Stiekem coachen zij mij. En stiekem coachen we elkaar allemaal. In positieve, maar ook in negatieve zin. Dat vind ik (ondanks dat de invloed ook negatief kan zijn) het mooie aan de hele online wereld en social media: je kunt gelijkgestemden vinden die je in je directe omgeving misschien niet zou leren kennen.

Ik wilde vandaag daarom 4 mama’s uit de ‘online mama community’ met je delen. Zij inspireren mij, brengen me op nieuwe ideeën brengen en coachen mij daarmee min of meer!

Anna Saccone

Deze mama van 4 uit Groot-Brittanië volg ik denk ik al zo’n 7 jaar! Ik kan me de eerste keer dat ik een vlog van haar zag nog goed herinneren en ik was meteen hooked.

Ik heb haar al haar kinderen zien krijgen (ja, haar bevallingen staan online), zien verhuizen van Cork naar Londen, haar nieuwe huis zien renoveren en van een kleine influencer zien veranderen in een grote Youtube ster.

Naast dat ze ontzettend leuk is om naar te kijken, vind ik het ook knap hoe ze het allemaal doet. Werken aan haar carrière, 4 kinderen grootbrengen, 6 honden verzorgen, haar relatie onderhouden en toch ook tijd aan haarzelf besteden.

Ze is hersteld van een eetstoornis en daarom vind ik de houding die ze nu heeft bewonderenswaardig. Haar gezondheid vindt ze belangrijk, maar nu op een daadwerkelijk gezonde manier. Ze sport en eet gezond, omdat ze daardoor meer energie krijgt die ze weer goed kan gebruiken om haar drukke leven te behappen. En tegelijkertijd is ze ook niet te krampachtig ermee bezig, want ze snoept regelmatig van (zelfgebakken) lekkers.

Love her.

Rowena Rousseau

Deze mama van 2 woont in Maastricht en ik volg haar nog niet zo heel lang. Ik kwam per toeval op haar Instagram pagina terecht en ik vond haar zo mooi! Ze heeft twee ontzettend schattige kindjes: Fenna en Farah (hoe leuk zijn die namen!).

Ze laat op een lekker eerlijke manier zien hoe ze het moederschap ervaart, terwijl ze daarnaast een studie volgt en werkt aan haar bedrijf. Daarnaast is ze bezig om flink af te vallen voor haar bruiloft. Haar food foto’s brengen me op nieuwe ideeën en haar quotes zijn inspirerend.

Een aanrader om te volgen!

Wil & Tien van 2WMN

Ik heb zelf ooit als hobby een opleiding visagie gedaan. Dat was in de tijd dat beautyblogs nog het je van het waren. Uit die tijd ken ik Willemijn en Martine. Ik las dagelijks hun beauty artikelen op livelifegorgeous.nl en ben altijd mee blijven lezen/kijken, ook nu ze allang geen beautyblog meer runnen.

Ik vind de artikelen op hun huidige website 2wmn.nl altijd verfrissend, eerlijk en herkenbaar en ik vind het ook leuk om te zien dat ze zo succesvol zijn geworden. Het is mooi om te zien hoe hun vriendschap zo hecht is en hoe ze allebei anders, maar toch samen hun kijk op het moederschap en het leven in het algemeen naar buiten weten te brengen.

Voorbeelden, op privé en zakelijk gebied.

Ik volg nog veel meer moeders, maar deze 4 springen er voor mij echt uit. Hoe ervaar jij de online mama community? Inspireren andere moeders je? Werkt social media voor jou ook een beetje als coaching naar een leuker en gezonder leven als vrouw en als mama? En wie volg jij allemaal?

MomUp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.